2012-06-06

Tatil


İşte tatilimi geçirdiğim tatil köyünün panoramik bir görüntüsü. Kesinlikle en hoşuma giden palmiyeler. Ege'de en sık rastlanan ağaç türlerinden biri. Ama en büyüklerini Florida'da görmüştüm. Ağacın görüntüsü dahi sizi yaz moduna sokuyor.
Atlantique Tatil Köyü mütavazı bir kafa dinleme yeri...
Küçüklüğümde ailemle tatil köyü gurusu olma yolunda çokça adımlar atmış olduğumdan bir tatil köyünde neler olmalı'yı iyi değerlendirebiliyorum. Burası öyle sınırlarını bulamadığınız devasa mekanlardan değil. Fakat amacınız denize, havuza girip bir yandan da elinizde içeceğiniz dinlenmekse, bence görevini yeterince yerine getiriyor. Geçen yaz Olympos'ta gittiğim yarım pansiyon mekanı düşününce fiyat/kalite oranı kesinlikle daha makul. Denizin soğukluğu Saroz'u anımsatıyor, fakat sadece anımsatıyor ne yazık ki. Sabahları Saroz'un dalgasız berrak suyu burada yok. Ayrıca gerçek anlamda yüzebilmeniz için birkaç metre sığı suyu yarmanız gerekiyor. Hafif soğukluğu dışında tanıdığım bildiğim Ege denizi özellikleri yok, kısacası. Ancak havuz ve kaydırak konsepti başarılı. Eğleniyorsunuz. Öte yandan bence en güzel tarafı mekanın farklı yerlerine yerleştirilmiş barlar.


Tatile her şey dahil gitmek gerek. Her an her saniye istediğinizi içebilme lüksü tatili tatil yapıyor. Benim de bu tatilde en hoşuma giden şey elimde bir içecekle serin barlardan birine oturup kitap okumak, yazmak ve yaz çalışmalarıma başlangıç yapmak oldu.

Yarın tekne turuna çıkacağız. Güzel fotoğraflar çekebilirsem buraya post edeceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder